banner15
banner19
banner20

produk

langkung >>

tentang Kami

  • WHAT WE DO
  • PERFECT DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD
  • PERFECT DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD

naon urang ngalakukeun

Sampurna Téhnologi Téhnologi Co., Ltd didirikeun taun 2006 sareng ti saprak éta kami parantos ngembangkeun janten pabrikan ngarah produk tampilan LCD sareng LED, kalebet monitor Gaming, monitor CCTV, monitor Public view, All-In-One PCs, Digital Signage sareng Interactive Papan tulis. Kalayan pabrik 15,000 m2, 2 jalur produksi manual otomatis sareng 1 urang ngagaduhan kapasitas produksi sajuta unit unggal taun. Kusabab ékspansi anu teras-terasan, urang bakal langsung ngalih ka pabrik anu langkung ageung, nambihan kapasitas urang langkung ti dua juta unit per taun ……

langkung >>
diajar deui

  • RMA less than 1%    PD products pass through the strictest quality inspection standards from the raw materials to the finished products to ensure the highest quality and performance.

    Kualitas

    RMA kirang ti 1% produk PD ngalangkungan standar pamariksaan kualitas ketat tina bahan baku kana produk bérés kanggo mastikeun kualitas sareng performa anu pangluhurna.

  •  PD products are certified to CCC, CE, FCC, CB, TUV, Energy Star, WEEE, Reach and ROHS standards and we have gained ISO9001&14001 certification.UL certification is also available.

    Sértipikasi

    Produk PD disahkeun kana CCC, CE, FCC, CB, TUV, Energy Star, WEEE, Reach sareng standar ROHS sareng kami parantos kéngingkeun sertifikasi ISO9001 & 14001. Sértipikasi UL ogé sayogi.

  • Professional manufacturer of LED Monitor Products nearly 10 years. Our LED Monitor  factory is located in Shenzhen

    Pabrikan

    Produsén Profesional Produk Monitor LED ampir 10 taun. Pabrik Monitor LED kami perenahna di Shenzhen

wartos

Naon USB-C sareng kunaon anjeun pikahoyong?

Naon USB-C sareng kunaon anjeun pikahoyong? USB-C mangrupikeun standar anu muncul pikeun muatan sareng transferrin ...
langkung >>

Naha Paké Monitor 144Hz atanapi 165Hz?

Naon laju nyegerkeun? Hal anu pangpayunna urang kedahkeun nyaéta "Naon anu saéstuna nyaéta tingkat panyegaran?" Untungna éta henteu rumit pisan. Laju nyegerkeun nyaéta ...
langkung >>

Tilu masalah anu kedah diperhatoskeun nalika ...

Layar kristal cair LCD dianggo dina seueur alat éléktronik dina kahirupan urang, janten naha anjeun terang naon masalah anu kedah diperhatoskeun nalika muka kapang ...
langkung >>